كبدة بالردة

اذهب الى الأسفل

كبدة بالردة

مُساهمة  Admin في الأربعاء يوليو 23, 2008 7:38 am

كبدة بالردة


المقادير
كبدة شرائح

ردة (نخالة القمح)

زيت للقلى

التتبيلة(كمون + كسبرة جافة+ ملح +بودرة ثوم+ شطة حمرا+ فلفل اسود+عصير ليمون + خل + صويا صوص)

الطـــــــــــريقة

نتبل الكبدة بالبهارت السابقة مع طبعا عصير الليمون والخل

ونتركها ساعتين او اكثر - ثم نبدأ نخرجها من التتبيلة ونغلفها جيدا بالردة من كل جانب ونضغط عليها باليد قليلا

نسخن الزيت فى طاسة على ان يكون الزيت ارتفاع عقلة الاصبع

بعد ان نحمى الزيت نقلى الكبدة على الوجهين _( ملحوظة الكبدة لا تأخذ وقت طويل) فيجب الانتباه ان تقلب بعد دقيقتين من كل وجه فقط لاغير وان تكون النارمتوسطة وليست عالية ولا ضعيفة

تقدم مع مكرونة وسلطة او بطاطس محمرة
أتمنى أن تنال أعجابكم
مستنية الردود

Admin
Admin

المساهمات : 351
تاريخ التسجيل : 22/05/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://elanakaserelgmal.akbarmontada.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى